Akvarellsalongen på Edsvik Konsthall

Jag har härmed glädjen att meddela att jag kommer att delta i den jurybedömda  Edsvik Konsthalls Akvarellsalong 2015 med det enda verk som jag sökte in med:

akvarellsalong

Verket jag deltar med är Red Rum:

Red Rum water colour 2015 adj 50 textRed Rum, water colour 2015. Susanna Varis

Det blir första och kanske enda gången som det ställs ut, alla alster på utställningen är till salu. Utställningen finns att beskåda på Edsvik Konsthall 6. juni – 2. augusti 2015.

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, Konst, kultur, lowbrow, pop surrealism, skräckkonst, Utställning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Akvarellsalongen på Edsvik Konsthall

  1. Fnordspotting skriver:

    Grattis! Som gammal Twin Peaks-räv gillar jag såklart verket! :)

  2. Eftersom nu Twin Peaks är den bästa TV-serien genom hela världshistorien är motivet naturligtvis något som faller en foliehatt som mig på läppen också. Härligt att se den något surrealistiska inredning åter komma till bruks för en vidare spridning och förlängning av temat som framförs i serien. Så jättegrattis till ditt antagande och hoppas det blir en dundrande succé precis som Twin Peaks en gång blev. Det är välförtjänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.