Del tre till The tale of the Empress: Dinnertime (study)

Egentligen är detta ett underlag för en målning som jag ämnar göra om tid och ork finns:

Dinnertime 2 50 textDinnertime (study)
digital doodle 2015, Susanna Varis


”Due to the continuous scrutiny and judgement the Empress was subducted to in court and everywhere she went, she became very aware and even obsessed with her appearence. Her love of sports evolved to rigorous programmes for physical training, she could walk for hours and hours, thightly corseted and she would hardly eat anything.”
Countess F: ”Beauty! – Loveliness! – Grace! – Elegance! – Simplicity! – Goodness! – Magnanimity! – Spirit! – Wit! – Humour! – Astuteness! – Cleverness! For everything turns against you – even your beauty will bring you nothing but sorrow, and your high spirit will penetrate so deep – so deep that ot will lead you astray.”

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, goth, historia, Konst, lowbrow, pop surrealism, skräckkonst och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Del tre till The tale of the Empress: Dinnertime (study)

  1. Wow! Jag vill ha middag med nu med en gång

  2. dolf (a.k.a. Anders Ericsson) skriver:

    Underlag? Jag blir nyfiken. Bilden är ju otroligt spännande som den är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.