Dinnertime i akryl

Motivet Dinnertime är nu färdigställt i akryl. Jag får se om jag även ger mig på en i olja…

Dinnertime acrylics adj 50 textDinnertime /The tale of the Empress series)
acrylics 2015, Susanna Varis
Size: 50 x 61 cm / 20 x 24 inches
Price: 3400 SEK
Follow the tale of the Empress here: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1088066074540071.1073741842.166258563387498&type=3

– : – : – : –

Tillägg:

Bilden i ojusterad version:

Dinnertime acrylics 2015 50 text

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, goth, Konst och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 svar på Dinnertime i akryl

 1. dolf (a.k.a. Anders Ericsson) skriver:

  Den är ju ganska lik förlagan, när du sa att du skulle ”lägga till” så trodde jag att det skulle bli människor med kråkhuvuden och sådana grejer. (Glad du inte gjorde det, för det hade inte passat här tycker jag. Bara från att se dem som bilder på skärmen så här så gillar jag faktiskt också den digitala förlagan bättre (den kändes lite dovare och mer ödesdiger), men kan tänka mig att det är annorlunda att se på riktigt, och framför allt att ha på väggen. Vilket fall som helst, härligt verk.)

  • Susanna Varis skriver:

   Men vafff…nu kom jag på vad jag glömde lägga till när du sa att jag skulle lägga till. Herregud, jag är verkligen lätt senil…nåja, får väl bli någon variant till på den där.
   Trevligt att du gillar den. :)

 2. dolf (a.k.a. Anders Ericsson) skriver:

  ”Men vafff…nu kom jag på vad jag glömde lägga till när du sa att jag skulle lägga till.”
  Jag kan inte riktigt avgöra om du skämtar eller inte. Glömde du något på riktigt?

 3. dolf (a.k.a. Anders Ericsson) skriver:

  Och ja, ju mer jag ser den och tänker på den som en målning (inte som en digital bild på skärmen) desto mer gillar jag den.
  Och skulle jag gå och bli rik kan jag definitivt tänka mig att köpa några av dina verk, t.ex. då detta.

  • Susanna Varis skriver:

   Tack! trevligt.
   Med tanke på att du tyckte mer om det dova, så lägger jag in även den ojusterade bilden (brukar ibland autojustera färgerna eftersom ex vis grå himmel kan ge gråaktig hinna). I det här fallet är nog det ojusterade närmare ”sanningen” (allt hänger ju alltid i vilken ljusmiljö verket hänger).

   • dolf (a.k.a. Anders Ericsson) skriver:

    Joho du, och jag har ju en korrekt färgkalibrerad skärm … (not).
    Jag har ju jobbat en del med grafisk design, print production och sånt, så jag vet hur fel det kan bli och vilka fällor man kan gå i, och att det är en halv (eller åtminstone 0,75) vetenskap att få färger rätt kalibrerade.
    (Räcker med att se hur GD ser ut på olika skärmar, medan den på min stationära dator har en varm brun ton, så är den på min lapptop deprimerande grådaskig.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.