150715 The Walk – en liten skräckfilm

Eftersom jag lider av stora nackspärren från helvetet och inte kan skapa fler verk till min kommande utställning går jag långpromenader istället. Jag försöker knåpa ihop ett tema att visa upp om ca tre veckor, då det ska bege sig och det lutar mot en liten exposé över mitt skapande hittills. Allt, verkligen Allt, har nu satt käppar i hjulen för att jag ska kunna få fram fler nya verk så det får bli så. Jag tror dessutom att det kan bli riktigt roligt och det kommer att bli många alster som jag annars aldrig numera visar upp.

Hursomhelst, under mina stressdödarpromenader har jag ändå passat på att vara lite kreativ. I samma anda som skräckversionen av utställningen på Edsvik Konsthall; här kommer nu 150715 – The Walk:

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Film, goth, Konst, kultur, Kuriosakabinettet, lowbrow, Okategoriserade, Utställning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på 150715 The Walk – en liten skräckfilm

  1. dolf (a.k.a. Anders Ericsson) skriver:

    Nackspärr :(
    Film :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.