RETRO-Spectacular – utställningsfilmen.

Här kommer den sedvanliga, lilla reklamfilmen för min kommande utställning (vernissage redan nästa vecka!)

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, events, Galleri T, goth, Konst, kultur, lowbrow, Marilyn Manson, Marilyn Monroe, musik, pop surrealism, skräckkonst, Utställning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på RETRO-Spectacular – utställningsfilmen.

  1. Fredrik skriver:

    Din stil eller vad det nu kallas(vet noll om konst) får mig alltid att tänka på American McGees Alice, ett gammalt adventurespel som blivit kritikerrosat. Det är en skruvad och mörk version av Alice i underlandet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.