Snart är jag miljonär…

”Hälsningar,

Jag skriver uppriktigt med smärtor och tårar och full av sorg från mitt hjärta.

Jag är Mrs Linda Uwen från Tjeckien en änka som lider av allvarlig lung- och bröstcancer under de senaste fem åren nu.

Jag ärvde summan av tre miljoner två hundra tusen Euro (€ 3 200, 000.00) genom min sena make Alexander Uwen som var en ansedd guld återförsäljare och affärs magnet- (Oil Explorer) här i Elfenbenskusten i Västafrika för många år innan han dog av hjärtattack under år 2009. Vi var gifta i femton år utan barn. Och jag vill ge ut det till hem Barnhem och välgörenhetsorganisationer som ett löfte som jag och min avlidne make gjorts före Herren.

Jag har en föräldralös barn som jag tog som mitt eget barn; hans namn är Anthony Uwen, han är nu 17 år gammal han är den hjälper mig att skriva detta mail till dig så jag vill att du ska etablera sig i hans liv och ta honom så ditt eget barn.

Detta är den tjänst jag behöver från dig när du fick pengar under din kontroll.

 

(1) Ge 30% av fonden till Anthony Uwen som han har varit här för mig under hela min sjukdom och jag har lovat att stödja honom i livet.

(2) Ge 40% av fonden till Orphanage Homes Motherless, fattiga änkor och kyrkor på mitt namn så min själ kan vila i frid.

(3) De återstående 30% ska vara för dig och andra som du kanske vill hjälpa till.

Om jag inte hör från dig i några dagar för att komma då jag kommer att leta efter någon annan. Må Gud allsmäktig ge dig visdom och förståelse och ett gott hjärta för att hjälpa mig till förmån för mitt lidande barn att utföra mina önskemål om du kan vara sympatisk och glada över att göra detta arbete, vänligen svara mig så fort som möjligt genom min privata e -post adress (lindauwenn@gmail.com) för mer information.

Förbli Välsignad i Herren

 

Med vänlig hälsning Sister

Mrs Linda och Anthony Uwen.”

Vad säger ni? Klart jag ska nappa va?

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

8 svar på Snart är jag miljonär…

 1. Ulf skriver:

  Givetvis!
  Finska politiska högdjur brukar ju nappa på dylikt!

 2. Dreadlock skriver:

  Klart du ska nappa ! Jag ska snart gifta mig med min älskade fotomodell Precious från Nigeria,om hon finge bestämma. Spännande land med chic kultur, och till på köpet en väldig fin presentation av hela familjen varav hälften (20st) lider av lungtuberkulos, kronisk ledvärk och allmän brist på likvida medel . Min utvalda kallar mig ”Darling” och vill ha ett bidrag för att kunna köpa sanitetsutrustning , en ny spis,nya kylskåp , och ett bidrag till brosans taxiverksamhet, och i utbyte mot min generösa inställning också få nordiskt medborgarskap. Annars blir det mindre intressant det hela för min darling Precious.

  Nää, nu har jag inte tid med din negativismen längre. Måste boka tid för min och Precious giftermål i en anständig kristen kyrka, det har hon bestämt. Jag har inga problem med det. Jag kan vara precis lika manlig som hon tillåter mig vara, hon är jättegenerös med det,

  Det är upp till dig, Susanna, om du vill ta chansen eller inte. Men du måste förstå att du är lite neggig nu …

  No pain…no gain

  Det är bara att langa fram degen och

  • Susanna Varis skriver:

   Ååå, blir jag bjuden på din och Precious bröllop?
   Mina varmaste lyckönskningar till er båda! Ja, inte ska vi vara några dysterkvistar som lyssnar på vad olyckskorparna kraxar…vi kastar oss ut i äventyret och lyckan!

 3. J.G skriver:

  Det får mig att tänka på den här tråden på Flashback:

  https://www.flashback.org/t1203493

  Ett annat nigeriabrev, och hur personen svarar på det.

 4. Göran skriver:

  Hur kommer det sig att du har sådan tur, bara sådär?
  Ingen brukar vilja kasta stålar efter mig.
  För övrigt är jag glad att se din ”återuppståndelse” på senare tid.

 5. dolf (a.k.a. Anders Ericsson) skriver:

  Klart du skall nappa, och dela gärna med dig med några procent till mig med. :)

  ”sena make”, ibland får Google translate till det rätt så bra :D Jag kan inte undgå att lägga märke till att det förekommer flera anglocismer i texten, såsom förutom den redan nämnda ”sena maken” t.ex. ”löfte … gjort”. Jag undrar hur vanligt det är att man skriver på engelska i Tjeckien?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.