Victoria Lovelace som Gothic Christmas Elf

Häromveckan såg jag en helt fantastisk, gotisk jultomte på Stockholms Centralstation. Hon stannade till vid Burger King, så jag fick tillfälle att gå fram och fråga om jag fick fotografera henne (sådant är ju alltid roligt att ha på Instagram etc, tänkte jag…). Jovisst, det gick bra. Hon hette Victoria Lovelace och det visade sig att hon är en etablerad alternativ -/goth-modell. Jag har roat mig med att göra ett digitalt collage på den bild jag tog då vi träffades…

Victoria Lovelace Christmas Elf diff 50 textGothic Christmas Elf, digital assemblage. Artwork/photos: Susanna Varis Model: Victoria Lovelace

Victoria Lovelace Facebook och Instagram

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, goth, Konst, lowbrow, Mode, pop surrealism och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.