Art Frenzy #skrik på Juste Galleri

Sticker upp nosen från under min sten en stund för att berätta om en utställning som jag nyligen hade glädjen att få delta i. På förfrågan dessutom. Det var en grupputställning på det säsongsmässiga temat skräck (något som förresten det numera ständigt är säsong för) och därmed väldigt passande för mig. Jag visste precis vad jag skulle visa också. En liten skräckis blev till efter en bisarr diskussion med ett nättroll där ilskan måste ta vägen någonstans. I samma veva hade jag också skapat en digital vampyrkatt som på internetkatters vis blivit lite poppis på Facebook. Som ni märker har jag så smått kommit igång med mitt skapande igen. Jag har nu under hösten haft den gnutta energi kvar som har behövts då det övriga livet lugnat ner sig en smula och det var, så att säga, på tiden. Utöver de här två verken skapade jag ett par till i samma stil.

Not Playing This Game Anymore, mixed media 2018, 33 x 41 cm
2200 SEK

 

Principessa Sphynx, digital collage 2018.

Fine art giclée prints (open edition) 30 x 40 cm / 700 SEK

Birds of Hell, mixed media 2018, 2600 SEK

In Girum Imus, mixed media 2018, 2200 SEK

 

Kors på väggen. Foto: Ulf Holmén

 

Foton: Juste Galleri

Med Linda H. Syvertsen

 

Musik av The Binge på gång.

Charlotte Rönnlund, Ingemar Strandh och Ingemar Nyström.

Peter Palm

Kerstin och Maria

Veronica Björling och Mikael Wahlström

Galleristerna Kristin Mörck och Johan Bring

Litet klipp med The Binge (och min konst):

 

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, events, goth, Konst, kultur, lowbrow, musik, Okategoriserade, skräckkonst, Utställning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 svar på Art Frenzy #skrik på Juste Galleri

  1. Kristian skriver:

    Prinsessan Kattferatu!

  2. Principessa Sphynx är häftigt cool!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.