10.maj 2011

Idag har jag sysselsatt mig med diverse kringarbeten för konstkarriären utöver själva skapandet. Jag har målat en bakgrund, gjort en affisch till min kommande utställning, googlat runt på annonseringsmöjligheter, varit i kontakt med galleriet, skapat facebook-evenemang för utställningen…räknat…

Kartong för kommande arbetsprover…

Affischen till min utställning ”From Green Fairy to the Purest Love”

Jag målar en oljemålning av James Hetfield, sångare i bandet Metallica. Gruppen, som vid sidan av ABBA och Marilyn Manson kan i grova drag sägas stå för soundtracket till mitt liv. Jag såg bilden av James i en metal-tidning och fotot gav redan i sig klara associationer till Rembrandt, så jag kände mig manad att göra ett rembrandtskt porträtt på James Hetfield. Jag har lyssnat till Kill em All, Load, Reload och S&M till målningen. De tre senaste är plattor jag lyssnat på förhållandevis lite.

Lite hemligt ändå tills det är klart…

Jag är glad att min operationstid gick att flytta fram så att jag kan ha min utställning som planerat…

Galleri Zebra ligger alltså i Södertälje, Övre Torekällgatan 31. På andra sidan av gatan från den berömda garageporten där en viss Björn Borg tydligen drillade sig själv.

Det är ett jättemysigt och stilfullt litet galleri, som ägs av ideella föreningen Zebragruppen. Nedan några bilder som jag lånat från Zebras facebook-sida:

https://www.facebook.com/pages/Galleri-Zebra/100422816674181?sk=wall&filter=12


Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, Galleri Zebra, Okategoriserade, Utställning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.