Iiiiih

Glad i hågen vaknar jag upp till en underbar ledig dag, då jag äntligen ska få tid att måla lite i olja. Vad är det första som händer? Jo, moderskan uppenbarar sig i andra ändan av telefonen och vill låna min nyinköpta underbara Cavalli-tunika till sin barcelonaresa.

Iiiiiiiih!!!!

Edward Much, Skriet. Foto: Wikipedia/public domain

Den kommer att vara besudlad med utspilld rödvin och oljiga rester av calamares och allt annat som serveras på sådana där tapastallrikar!!!! Den kommer att skrynklas ihop till en liten trasselsudd!!! Och jag har inte ens använt den själv än….! Hon kommer att spilla en hel paella-gryta på den….nej, det här kan jag inte gå med på.

Det vet man väl hur pensionärsjävlarna beter sig numera. Det har jag sett på tv. Så no way, conny ray…ingen Cavalli-tunika åker till Barcelona.

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Mode, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.