The Patch

Nu när vårsemestern lider mot sitt slut, har vädret åter ryckt upp sig och det känns nästan sommarlikt ute. Så ut ska vi på promenad. Innan dess kommer här senaste tillskottet i min rika flora av Marilyn Manson-porträtt, The Patch. Den skulle egentligen heta Glam Patch, men eftersom man borta i Amerikat inte kallar glamrock för glamrock, utan glitter rock, så blir det kort och gott The Patch. Glitter Patch ligger inte fullt lika bra i munnen.

Bilden är från Marilyn Mansons glamrock-inspirerade era, med många influenser från bl a David Bowie. Även mitt förra porträtt, Is There Life On Earth? på Manson avbildar samma era. Mera om Manson och all den inspiration jag har fått från honom i kommande inlägg…

The Patch, watercolour 2011

Is There Life On Earth?, watercolour 2011

Under arbetet med The Patch

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, Marilyn Manson, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.