Balkongdrömmeri

Rätt som det var så gick korken ur och jag fick några tavlor sålda och även en liten beställning. Så vad göra…extraslant på fickan och Jade Jagger-kollektionen brännandes på Indiska. Igår, efter jobbet, smög jag så iväg mot Indiska-butikerna i city för att se om någonting av kollektionen fortfarande fanns kvar och det gjorde det. Så det blev en lyxtunika och en tékanna.

Den här tunikan är nu min…

Saken är den, att jag vill skapa en liten oas på balkongen i år också. ett annat år, i en annan lägenhet, fick jag till en veritabel tomatdjungel tack vare några billighetsfrön från Ö&B, några hinkar, mycket vatten och het sommar. Jag brukar ha örter och blommor, en baden baden, lite prydnader för att få till lite trädgårdskänsla i betongen.

Min balkong ser i dagsläget ut så här, pga bristande finanser:

Så här ser min (och Indiskas) dröm ut:

De fornstora tomaterna…

Jo,det är en balkong det här…

Underbart goda, ekologiska tomater hela sommaren. Sedan blev det ett katastrofalt uppbrott och en ångestfylld flytt därifrån. Smal och vältränad blev jag dock på kuppen…jag bar i stort sett för hand hela mitt bohag, utom de stora möblerna tre trappor ner från en lägenhet, tre trappor upp till en annan. Jag hade någon månads tillgång till lägenheten innan jag började hyra, som tur var.

Den här korgen blev kvar när jag var tvungen att ta ner tomatplantorna…

Lite så här brukar balkongen se ut, mer och mer blommor mot slutet av sommaren…

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i inredning, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.