Mitt första hundporträtt

Chai

Mitt första hundporträtt någonsin. Det är ett beställningsobb och som vanligt var det mer arbete än jag hade trott. Hundansikte med icke-symmetriska svartvita fält var inte alldeles jättelätt att få till proportionerna på, men beställaren blev nöjd. Jag blev tom sponsrad med extraslant…

Jag kände inte hunden och visste inte var det var för personlighet, så det blev inga personliga detaljer. Fick höra att han mer liknar en katt i beteendet, eftersom han umgås mest med fyra katter och identifierar sig nog med dem…

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, Konst, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.