Mördande slöhet

Jag har ju massor med idéer. Senaste alstret blev till på halv energi och det märks nog. Det finns mycket som vill ut, men jag har ingen energi. Jag vet inte om det är smärtlindringen eller vädret. Eller den allmänna instängdheten hemma. Jag brukar bli slö och orkeslös om jag ligger hemma för länge. Måste komma ut på promenader, måste hålla igång. Men kroppen vill inte än så länge. Clipsen togs bort igår och promenaden bort till vårdcentralen kändes rätt skvalpig. Som om inte alla delarna därinne riktigt har funnit sin plats. Jag har lite temperatur fortfarande och det bidrar nog också till oförmågan att koncentrera och att orka skapa. Jag får nog snällt vila mig och ta det lugnt och vänta in kroppen och huvudet.

Så här känns det i huvudet.

 

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.