Shedevil?

Plötsligt forsar det in massa mystiska kommentarer på min blogg. Jag tror att någon ådra i cybervärldens syndaflod har dirigerats fel. Det är dock bara trevliga kommentarer, så dom får ligga där. Konstigt nog hamnar dom på olika inlägg…

Nåja, dagens kuriosakabinett:

Här visades en bild på en bil med registreringsskylten PMS 666

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Kuriosakabinettet och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.