Spökhuset 11. juni 2011

Nu hänger det ett snöre ut från fönstret…

Persiennerna i stora fönstret är nu nere…

Den dagen det visar sig att det inte bor en mutant som äter jungfrukött till frukost i det här huset, så får jag väl skämmas. Uffe menar nu på att det bor någon där. Jaa…doh! Spöket! Om det är en riktig person så ber jag så mycket om ursäkt för mitt spionage…

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.