24. juli 2011

Det är dags för kontemplation, en stunds paus och eftertanke. Det finns förändringar att göra. Jag känner mig också matt efter allt bloggande och allt debatterande. Jag som skulle ta en paus från åsikterna. Ni märker ju hur bra det gick.

Idag måste jag dessutom komma igång med en beställning som jag fått. Jag har en vecka på mig att färdigställa den och en hel del av veckan försvinner på olika, andra saker.

De senaste dagarnas händelser kommer också att leta sig in i min konst. Det finns en hel del på tema ”ondska”, människans natur och psykologi att spinna vidare på. Så pass mycket så att jag verkligen känner mig alldeles matt nu och måste slita mig från datorn för eftertanke, lugn och ro.

Caspar David Friedrich får illustrera detta inlägg.

Caspar David Friedrich ”Gothic Landscape”

Please like & share:

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Konst, Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

1 svar på 24. juli 2011

  1. Ulf Holmén skriver:

    Caspar David Friedrich är och förblir ett universalgeni inom konsten. Vidunderliga landskap, motiv som får en att tappa andan och färger och komposition som är närmast fulländad. Hans stora utställning härom året var årets höjdpunkt och tog andan ur en. En magnifik upplevelse som jag får tacka för eftersom vi besökte denna höjdpunkt tillsammans, tackar och bockar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.