Homer Simpsons anfader?

Annons från tidningen Hakkapeliitta nr 39/1939

I en gammal reklambild för Aqua Vera (gör gentlemannen), figurerar en karaktär som är misstänkt lik allas vår Homer Simpson…

Har vi lokaliserat Homer Simpsons anfader till Finland, undrar man i artikeln, men konstaterar besviket att bilden i annonsen föreställer en seriefigur vid namn Adamson och har sina rötter i Sverige. Men är herr Adamson en hittills okänd släkting till Homer Simpson? Mysteriet tätnar…

Adamson av O. Jacobsson

Homer Simpson av Matt Groening

Homer i profil och partiell sektion

Please like & share:

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i historia, medier, Okategoriserade, TV och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Homer Simpsons anfader?

  1. Ulf Holmén skriver:

    Ja, om man nu som Adamsson är benägen att dricka Aqua Vera, så förklarar detta faktum kanske Homer Simpsons fäbless för billig öl för alkoholens skull. Ja, jag tror nog det kan ligga en sill paketerad i detta mysterium som omgärdar Homers förfäderliga rötter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.