Dagens collage

Ur någonstans, vem vet varifrån, dök blomsterflickan upp i mitt sinne och jag måste genast göra ett collage. Som jag tidigare skrivit, är collagen ett bra sätt att få ut några av alla dessa figurer och idé:er snabbt. Ibland möts jag av att dessa verk inte betraktas som lika värdefulla som de helt och hållet målade. Hantverket röner en stark uppskattning. För mig känns idé:en i sig mer intressant för det mesta. Båda delarna är förstås optimalt, men jag har helt enkelt inte tid nog att måla allt som jag vill uttrycka. Så ärade publikum får leva med mina collage som ett komplement, men även som verk i sig själva. Om de är bra eller dåliga lämnar jag åt den som känner sig manad att bedöma, jag hoppas och tror att jag fortfarande har utveckling framför mig…

Men här, den senaste, Flowergirl:

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, Konst, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Dagens collage

  1. Ulf Holmén skriver:

    Jaaa, suverän! Låt dina idéer blomma ut, de är ju fantastiska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.