Afternoon tea

Jag har redan utvecklat en vana till min Miss Marple, afternoon tea. Idag är det thé, Twinings Earl Gray, Carr´s table water-kex och Cantadou pepparost. Igår hade jag cheddar. Scones skulle vara underbart!

Allt det här får mig att än mer längta till London och jag hoppas att vi kommer dit nästa vår. Jag vill definitivt åka på våren och se Highgate kyrkogården, de prunkande körsbärsträden, gå bärsärkagång i någon thé- och scones-buffé, nosa upp lite konst…

Highgate Cemetery

Scones

 

Please like & share:

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Afternoon tea

  1. Ulf Holmén skriver:

    Vill ha scones nu, vill till London om jag så ska behöva råna en bank för att komma dit.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.