Nya planer

Senaste dagarna och helgen har tillbringats i jobbets trygga härd, borta från världsliga frestelser och fördärvligheter. Imorgon är jag ledig och ska, förhoppningsvis, hinna med lite konstnärligt skapande för omväxlings skull.

Jag planerar två utställningar i framtiden, båda kommer att ha ett tema. De är teman som jag redan har arbetat på, men som nu kommer att vidareutvecklas till hela, egna utställningar. Förhoppningsvis. Det blir kråkor, förbannelser, spökhus, blodets arv och mystik med mera i den första utställningen. Den andra blir mer navelskådande; lite Dr Jekyll/Mr Hyde, inre demoner…

Den första hade varit perfekt till Halloween, men nu är tiden för knapp. Jag kommer att satsa på troligtvis påsken, också den en tid av häxerier och dramatik i form av korsfästelse.

Men just nu blir det hollywoodfruar och ostbricka. Cider till.

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Konst, Okategoriserade, Utställning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.