Ful i mun…

Österrikiskt munsköljmedel…

Foto: vegas2008.blogg.se

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Kuriosakabinettet, Okategoriserade, Say whaaat...?. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ful i mun…

  1. Ulf skriver:

    Jaså, man stoppar kukis i munnen i Österrike. Undrar om det var denna produkt som formade Josef Frietzl och gjorde honom till vad han blev, kanske också Adolf Hitler hade blivit lite snällare om han sluppit stoppa kukis i munnen som liten parvel vem vet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.