Susanna i badet

Hösten är nästan här, jag har storstädat mitt lilla hemma-spa och precis tagit det första, avkopplande badet. Min badritual infördes dels i avsaknad av en riktig bastu (badar man i tillräckligt hett vatten blir effekten nästan lite åt bastuhållet…), dels som en avslappningsövning. Det har fungerat utmärkt.

Jag har funderat på att spela in vedklabbarnas sprakande och knäppande borta i Finland, det är nästan lika avslappnande att lyssna till som regndroppar mot ett tak, men har som standard-soundtrack Marilyn Mansons album Eat Me Drink Me.

Spat (som egentligen är ett badkar + handfat) lyxas till lämpligen med behagliga tillbehör som badprodukter från Lush, doftljust från Voluspa, ansiktsmask från L´Occitane och dylikt. Levande ljus är ett måste och kall dryck. Champagne i all ära, men hederligt vatten med pressad citron och is är också en hit. Mjuka mattor, fina lyktor och lyxiga, tjocka handdukar…och känslan av ett trist, vanligt badrum är som bortblåst.

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Marilyn Manson, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Susanna i badet

  1. Ulf Holmén skriver:

    Nu har du precis som din namne lyckats försvara din heder men med mörkret som vapen. Nakna badnymfer tycks ju ha en viss effekt på fler män än mig och detta oavsett vilken tidsålder de lever/har levat i. Vissa reagerar så sekundsnabbt att länkar och andra små hintar inte hinner kallna innan de är där och tjuvkikar. Tänk vilket rabalder ett badkarsfoto kan skapa hur oskyldigt det än är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.