Hemma hos Dita

I nya numret av ELLE och tidigare i februarinumret av InStyle Magazine, finns hemma-hos-reportage hos burleskdansösen och den levande hyllningen till vintage glamour, Dita von Teese. Jag blev omedelbart förälskad i hennes hem. Ljust och fräscht, rätta nyanser av vitt och lite statusmöbler utslängda i de rätta hörnen är verkligen inte min bag. Samma sak med Shabby Chic, dvs fransk romantisk lantstil 2.0, omförpackad i en ny och säljbar version. (Ok, vissa sk shabby chic-prylar kan gå an, men jag har börjat utveckla en överkänslighet mot detta begrepp).

De flesta bilderna nedan kommer från InStyle Magazine.

Dessutom har människan varit gift med Marilyn Manson. När paret skiljdes uppstod en vårdnadstvist om djuren, både de levande och de uppstoppade. Marilyn fick behålla sin katt Lily White, resten gick till Dita, vill jag minnas.

Fotosession vid bröllopet på ett engelskt slott. Marilyn Manson och Dita von Teese.

Pinkish Dita, akvarell 2009. Mitt första Dita-porträtt som hittade ett nytt hem fort…

Dita Vanitas, akvarell 2010. Även denna är såld…

The Vampires, akvarell 2008. Inte till salu…

Lily White, akvarell 2008. Inte till salu…

Lily White II, akvarell 2010

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, foto, inredning, Inspiration, Konst, Marilyn Manson, Mode, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Hemma hos Dita

  1. Micheles Kindh skriver:

    Coolt är ordet jag söker.

  2. Ulf Holmén skriver:

    Ditas smak är kanske lite bättre bättre än Shabby-chick stadiet, men har hon haft en personal styler som andra har personal trainer för att undvika shabby-träsket?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.