Dark Marilyn

Dark Marilyn, akvarell 2011. Susanna Varis. Foto: Susanna Varis

Med mina sista, skälvande krafter har jag nu färdigställt Marilyn-bilden som ska ingå i utställningsaffischen…gårdagens arbetspass tog på krafterna. Nästan frisk, men fortfarande matt. Vi skulle åkt in till Stockholm för att se Carl Fredrik Hill-utställningen på Waldemarsudde imorgon, men det får bli en annan  helg. Måste ta hand om kroppen. Så idag blir det gödning med pizza och kanske godis och skräckfilm senare. Det är ju Halloween för bövelen!

Making of Dark Marilyn:

Skissen klar…Foto: Susanna Varis

Hudtoner…Foto: Susanna Varis

Och så vidare…Foto: Susanna Varis

 

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, Galleri Kocks, Konst, Marilyn Monroe, Utställning och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.