Happy Halloween!

Happy Halloween! Foto: Ulf Holmén

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Happy Halloween!

  1. Ulf Holmén skriver:

    Hualigen, och partykråkan Håkan har kommit till heders också. Trick or treat har i Svensk tappning blivit drick och skit. Jo, det är Halloween och vi kan vara tacksamma så länge det är så uppbyggligt som på bilden.

    • Susanna Varis skriver:

      Medelålders kulturtanter som spökar ut sig till häxor när bara en blick i spegeln skulle räckt…? ;-) Men lite roligt måste man ju ha. Partykråkan Håkan har en ofelbar radar för festligheter och är så klart genast med. Han är också min trogne följeslagare när det gäller häxerier…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.