Små framsteg

Inte riktigt mig själv än… Foto: Susanna Varis

Idag, på väg till vårdcentralen, kände jag mig för första gången under influensan lite frisk. En liten gnista av energi. Det kanske går åt rätt håll nu, jag kanske blir frisk till slut? Jag ska försöka få tillbaka orken nu med små promenader. Sedan betackar jag mig för fler virus och bakterier. Alla som kommer till jobbet sjuka, eller åker till jobbet sjuka med kollektivtrafiken får surströmming i sina brevlådor.

Foto: Susanna Varis

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Små framsteg

  1. Ulf Holmén skriver:

    Räcker surströmming? Borde de inte få en brevbomb eller en personlig hitman som gör hembesök?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.