Postergirl

Bilden till utställningsaffischen borde målas igår. Det blir en spännande samproduktion av Veronica Strandberg och mig själv med ikonernas ikon som modell…

Foton: Milton Greene

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, Film, foto, Galleri Kocks, historia, Inspiration, Konst, Marilyn Monroe, Okategoriserade, Utställning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.