Söndagsångest

Vackert väder. Jag tror att jag ska gå ut en sväng. Influensans spår är fortfarande inte borta, jag hostar lungorna ur mig och känner mig svag i kroppen. Vi gick en försökspromenad igår och det gick till en början rätt väl, men när jag sedan skulle uppför helvetesbacken hem höll jag på att upplösas av ansträngning. Moderskan menar att jag inte borde gå och jobba imorgon, Uffe är benägen att hålla med…jag har lite temperatur fortfarande, lite halsont, hostan håller i sig, men framför allt är känslan i kroppen inte frisk. Ingen energi spritter i kroppen, på promenaden höll jag mig upprät, inte så mycket mer.

Så jag vet inte…jag ligger och våndas och undrar hur jag ska göra. Så om jag går en försökspromenad igen? Ser hur det känns. Det är fantastiskt fint ute nu…jag tror att jag gör det och rapporterar sedan.

– : – : – : –

Jag kom ungefär 300 meter från huset, sedan började kroppen protestera. Ingen ork överhuvudtaget. Jag vände tillbaka, kom till gården och gick ett extra varv runt husen. Jag orkar inte vara sjuk längre.

 

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Söndagsångest

  1. Ulf Holmén skriver:

    Man måste vara frisk för att orka med att vara sjuk

    • Susanna Varis skriver:

      Ja, det underlättar. Hoppas att eländet försvinner snart. orkar inte koncentrera mig på målningen, det blir bara fel, ingen ork i kroppen…gnäll gnäll. Jag vill bli frisk. Nu! Yyyyl!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.