The magic of Google

Vid produktionen av förra inlägget googlade jag på bilder på ordet cyklist. Den här bilden var första förslaget…

Är det bara min dator som har snuskig fantasi? Google sägs ju anpassa dina sökningar efter sådant du sökt på förut, men jag lovar och svär att jag surfar snart sagt aldrig på några snusksidor. Särskilt inte på snusksidor där män klär sig i latex-maiddress och blir avsugna av dammsugare…

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Kuriosakabinettet, Say whaaat...? och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på The magic of Google

  1. Ulf Holmén skriver:

    Bögen från Smögen, sög sig förmögen. Kanske är dammsugaren just sinnebilden för denne och att den just på denna bild arbetar på sin pensionsförsäkring.
    Nej, jag tror inte du har snuskig fantasi, men om du prövar att ändra filtrets inställning så slipper du de grövsta bilderna. Men då skulle du ju förstås inte snubbla över dråpligheter som den ovan publicerade bilden, ett faktum som borde framkalla en och annan hängande läpp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.