Trött

Trött. Vackert väder. Tänk om dygnet kunde innehålla 36 timmar. Kanske skulle man ändå känna att ingenting hanns med. Vill skapa, hinner inte. Jobbet kallar.

I en ansats att driva bort skräpunderhållningsdemonerna låg jag igår och lyssnade på Bach och läste igenom utställningskatalogen till Helvete på Liljevalchs. Detta ledde till svårartad skaparlusta, just strax före lönearbetet kallade. Men arbetsrummet måste komma i ordning, så att jag kan sitta där och underhålla de surt förvärvade kunskaperna som nu sakta vittrar bort.

Jag vill att det ska bli ett rum med någon form av vetenskapstema, men ändå mysigt. Lite vackra mineraler som dekoration, lite tavlor med vetenskapliga teman…när jag nu ska hinna med det.

 

 

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Trött

  1. Ulf skriver:

    Du som är tekniskt kunnig borde väl kunna rita om klockan så att istället för den nuvarande indelningen kan ha 56 timmar fritid per dygn och en arbetstid som varar i cirka 8 sekunder. En mer rättvis fördelning där så mycket mer kunde skapas istället för att bränna sitt ljus från båda ändarna som nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.