Högt och lågt

Förkylningsdrabbad igen har jag bedrivit dagen med att återigen lyssna på Bach (jag har en decimetertjock box med näst intill all produktion), läsa om Egon Schiele, fundera på ändrade kroppsideal, flippra runt på Facebook och nu på kvällen vräka i mig glass och se på hollywoodfruarna. Eftersom det är jättesynd om mig vräkte jag på med tre olika sorter; Cookies and Creme från Häegen Dazs, Cognac och kaffe från Djurgårdsglass och choklad från Järnaglass. Konsten att tillintetgöra alla försök till slankare kroppshydda, således.

Konsten, konsten, konsten…

Jo! Lekt med photoshop har jag också:

Posterflickor för Upplands Motor. Foto: Susanna Varis

Då vet jag vilket filter folk använder för det här änglalika skimret… Foto: Ulf Holmén

Konsten, konsten, konsten…hemma, men för kraftlös för att skapa, annat än i photoshop. Planerar en gemensam utställning med en konstnärskollega. Det vore roligt. Tiden och pengarna måste planeras in. Jag behöver också producera ett antal verk. Det finns många disparata projekt att hålla på med, Curse of the Crows till påsken är ändå huvudnumret, men man kanske kunde ha någon slags mellanspel…

Hollywoodfruar ja. En är gift med en diskjycke (som bekant så är ju folk numera villiga att betala pengar för att titta på en diskjycke som spelar musik, men dom är inte villiga att betala för själva musiken…) och har varit med i Robinson. Hon skvätter färg på dukar och kallar det för konst. Marie Antoinette känns sympatisk i jämförelse. Men jag är väl bara avundsjuk. (Det är jag väl kanske också, tänk vad man kunde göra med dom resurserna…)

Före

Efter.

Som synes kan nästan allt köpas för pengar.

Please like & share:

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Konst, medier, Okategoriserade, TV, Utställning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Högt och lågt

  1. Ulf skriver:

    Kall glass och konst, discjyckefru som försöker få profetstatus med hjälp av läppförstoring och disparat konstkladdning samt förkylning och riktig änglabild tycks vara den kontrastrika blandning man får ge sig till tåls med så här i influensa och förkylningstider.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.