Evighetsinfektion

I ett töcken av hosta och utmattning… Foto: Susanna VarisJag orkar inte gnälla om infektionen längre, jag vill att den bara ska försvinna. Jag vill orka jobba och skapa för den kommande utställningen utan någon löjlig hosta och någonting i kroppen som suger musten ur mig. Ska göra ett nytt försök att jobba imorgon. Idag borde jag skapa lite…frågan är vad? I huvudet har jag de två kommande, större teman; ett till våren ”Curse of the Crows” och sedan ett till hösten. Kocks-utställningen uppstod ur ingenting och väldigt hastigt och lustigt, men temat mörker finns ju som röd tråd…

Lite bilder från promenader som jag ändå har lyckats komma iväg på…

Någon vecka sedan nere i småbåtshamnen… Foto: Susanna Varis

Astrafältet Foto: Susanna Varis

Impressionism till resultat av dåligt ljus och darriga lemmar efter mördarbacken… Foto: Susanna Varis

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Galleri Kocks, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Evighetsinfektion

  1. Ulf Holmén skriver:

    Evighetsbacilluskens hämnd är här. Den eviga plågan som kallas influensan är en urkraft som borde få miljöpartister att titta lite avundsamt. Tänk om man kunde tämja den där kraften och omvandla den från sjukdom till ren energi. Det skulle mer än lösa världens energiförsörjningsproblem, det skulle till och med gå att exportera till andra galaxer. Miljöpartiet skulle gå till den intergalaktiska historien och vi skulle alla sjunga deras lov, nu sjunger vi snarare deras sorgesång över en illusion som sprack.
    Krya på dig trots att både bacilluskmolnet och miljöpartihotet vilar över dig, may the force be with you.

    • Susanna Varis skriver:

      Jag tackar för omtanken! Virus och bakterier lär gå segrande ur striden när mänskligheten långt innan har utplånat sig självt i sin outtömliga enfald. Jag hoppas bara att bacillusken inte ska besegra mig…än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.