Norrfrid

Huset i Sollefteå. Foto: Norrfrid

En av mina bästa väninnor flyttade för ett och ett halvt år sedan till Sollefteå från Stjärnhov utanför Gnesta, där hon tidigare bodde med sin familj. Eija har så länge som jag känt henne (från femte klass) haft inredning som sin passion i livet. Sedermera har detta mer och mer börjat innebära en total restaurering och återställning av de hus familjen bott i till ursprungligt tidsenligt skick.

Jo, det ser ut så här hos Eija…Foto: Norrfrid

Det senaste projektet är ett större hus (eller mindre herrgård) strax utanför Sollefteå. I detta innefattas en familj med fem barn, ett antal får, höns och andra djur. Eija driver en fantastiskt vacker blogg om sitt lantliv, Norrfrid. En blogg för alla som är förtjusta i inredning, speciellt i lantlig, rustik stil, fullspäckad med vackra stilleben inifrån huset, inrednings- och andra hushållstips angående trädgård och småskalig odling. Jag är oerhört stolt över min driftiga väninna!

Foto: Norrfrid

Norrfrid blogg:

http://norrfrid.blogspot.com/

Foto: Norrfrid

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i foto, inredning, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Norrfrid

  1. Ulf Holmén skriver:

    Fantastiskt inspirerande och engagerande. Så mycket frid blir det därmed inte när engagemanget övergår i ren fascination och till sist vurm. Kan man inte be Eija döpa om sidan till Norrinredningsknarkandemedenpositivtwitch?

  2. Eija skriver:

    Håller med alla ovanstående talare, har nog knappast haft något intresse som varit måttligt, speciellt inredningsgrenen, som nu utökats till restaurering, självhushållning, bondgårdshistoria, djurhållning, ridning, körning, vallning mm mm mm listan fortsätter och tar sig nya uttryck!
    Tack Susanna, jag är också omåttligt stolt över DIG!
    Eija

    • Susanna Varis skriver:

      Både moderskan och jag slutar aldrig förundras över hur mycket du hinner åstadkomma och hur fint och vackert allt blir! Du är så fantastiskt duktig och det är roligt att du får erkännande utanför hemmakretsarna nu.. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.