Hjärtat skuttar…

…på ett konstigt sätt. Jag hade nästan somnat inatt, då mitt hjärta tog ett obehagligt kraftigt skutt och dunkade sedan lite ojämnt ett par slag. Jag tror att jag har stressat för mycket, det var nog ett lite kraftigare testskutt av hjärtats reservstartsystem…hoppas jag.

Så idag promenerade jag hem från jobbet, tog en ledig dag imorgon och ska ut då också. Mera motion. Dessutom ska jag nu ta det väääldigt lugnt och inte stressa med något. Avslappningsövningar och långsamhet.

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Hjärtat skuttar…

  1. Ulf Holmén skriver:

    Låter oroande, gå till doktorn och bli än mer orolig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.