13:e december 2011

Senare, samma kväll. Birger Jarlsgatan. Foto: Susanna Varis

Min dag började 03.10 av att väckarklockan ringde. Upp, dusch, fix, frukost och iväg till lönearbetet. Strax före 09.00 var jag hemma igen. 09.30 åt jag spaghetti med tomatsås till lunch, varpå jag gick och lade mig igen. 13.10 ringde klockan åter och jag gick upp, vaknade till Project Runway på tv och kaffe. När jag vaknat upp skrev jag ett blogginlägg om den ruttna konstvärlden, som ni kan läsa här nedtill. Kring tretiden var det dags att börja göra sig i ordning för att åka till Stockholm för ett affärsmöte. Några stekta ägg och en näve röda bönor, samt tomat vid 16-tiden. 16.45 gick jag hemifrån, 18.00 var jag på Birger Jarlsgatan på ett tjusigt arkitektkontor…

Jag och ett par andra konstnärer fick ta del av ett intressant förslag…

Det ska bli mycket spännande att se vad detta kan leda till…

Regnigt och ruskigt Stockholm. Foton: Susanna Varis

Jag på regnruskiga Stureplan. Inte ett spår av någon vinter, snö eller julkänsla. 

Ute var det riktigt ruskväder vid 20-tiden då mötet var slut och vi träffades med Uffe. Han bor ett stenkast ifrån och kom ner på fem minuter. Mat! Igen. Hamburgare fick det bli, sedan hem. Nu är klockan 00.25 och jag tänker gå och lägga mig. Imorgon är jag ledig från lönearbetet. Mina dagar är ganska långt ifrån 8 – 17 och det tycker jag är rätt roligt.

 

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i En vanlig dag på jobbet, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.