Lady Gaga på Barneys i New York

Gagas workshop på Barneys N.Y.

Varuhuset Barneys samarbetar med Lady Gaga inför årets försäljningshögtid. Lady Gaga har en specialinredd avdelning i varuhuset kallat för Gagas workshop och det finns en kollektion med varor som lanserats för julhandeln. I kollektionen ingår allt från partymask och nageldekorationer till snöglober och iPad-fodral i kroko. Jag är en sucker för Gaga och fullkomligt försvarslös för sådana här kommersiella komplotter, så det är tur att jag inte är i New York (jag låtsas som att det här inte går att köpa på nätet). Min kristallkula säger att Gaga-kollektionen kan komma att bli samlarföremål så småningom. Lady Gaga är på många sätt en popens Dalí och jag tror att Salvador hade varit ganska förtjust i henne. Maestron själv insåg tidigt kommersens ökande betydelse och även den allt mera omfattande kändiskulten.

Gagamachine

Vem gillar inte en schysst snöglob?

Apropå julskyltning…en till ren för min julspaning här hemmavid. Julspaningen visade sig ju inte hålla så bra förstås…

 

 

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Kuriosakabinettet, Mode, musik, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.