Tuttar i en amerikansk annons???

Stieg Larssons Män Som Hatar Kvinnor har som bekant filmats även i Amerikat med titeln The Girl With The Dragon Tattoo. I annonseringen förekommer bland annat följande bild:

Hur i hela världen kan det här ha kunnat passera i dubbelmoralens högborg? Amerikansk media, inklusive film-, musik- och internetindustri har i alla år gjort sig kända som ganska toleranta mot våld, men rent puritanistiska när det gäller nakenhet och sex. Har vindarna vänt? Är The Moral Majority på korståg någon annanstans? Har helvetet frusit? Vart är världen på väg…?

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Film, foto, medier, Okategoriserade, TV och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Tuttar i en amerikansk annons???

  1. Ulf Holmén skriver:

    Rent av en nakenchock, kan det vara stackars Mara Rooney som tvingats att uppvisa behagen under hot om att det inte blir någon vidare karriär om hon inte blottar IKEA-hyllorna? Den mer konspiratoriskt lagda kanske skulle kanske halka ut i diket med en förklaring om att alltihop är fotoshopat och allt under hakan egentligen skulle vara en nakenmodell som uppoffrat sig och lånat ut sin redan överexponerade kropp! Ja, vem vet inte jag i varje fall. Som sagt nakenchock! Är naken-Janne underrättad?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.