Creepy Cruise

Tom Cruise har alltid haft något väldigt skumt över sig. Speciellt efter att han blev någon form av utvald helighet i den minst sagt märkliga, men mäktiga, organisationen Scientologerna har han ibland framstått som väldigt udda. Han är visserligen en superstjärna i Hollywood och har varit det länge. Sådant kan föranleda excentrisism. I tabloiderna frossas det ju givetvis i allt han företar sig, sådant som är sant och i brist på annat, påhittat. Han gifte sig med ett fan, Katie Holmes och vad vet jag, kärlek har väl inga gränser…och vad vet jag, Tomkat kanske är världens vanligaste och schysstaste människor?

Men det här är lite spooky, karln verkar inte åldras alls…

 1998

2002

2006 

2011. Foton: Zumawire.com/mv photos

Please like & share:

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Cyberspace oddities, Film, Kuriosakabinettet, Okategoriserade, religion och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Creepy Cruise

  1. Ulf Holmén skriver:

    Glöm inte när Tom Kryssning dansade omkring i soffan hos Operah Winfrey medan han bedyrade Kate Holmes sin eviga kärlek. Tidningarna började ifrågasätta hans mentala hälsa och de lite mer luttrade fansen började också dom se sig vilset omkring. Steven Spielberg av alla människor var den som fick rycka ut till Toms försvar och bedyra heligt och dyrt att alla Kryssningens hjärnceller var hemma trots allt.
    Toms konstiga vanor har mer än en gång satt honom i tapetklistret, skvallret om alla hans något udda vanor som har läckt ut är en av dessa. Hans skilsmässa från Nicole Kidman var däremot skandalomsusad där många av hans negativa sidor kom fram och som mycket väl kunde ha satt p för hans karriär. Att Scientologerna är mäktiga i USA och därmed Tom har verkligen räddat ändalykten på honom mer än en gång och killen tycks därmed ha fler liv än alla katter i norra Europa. Kanske tur för honom när allt kommer omkring.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.