Hårdrockskväll

 Hårdrockens utsvävningar i psykedelia avhandlas ikväll. Här Ted Nugent i The Amboy Dukes.

Hjärtat bankar fortfarande lite snabbt, lite förkylning tränger på, julgransplundring står för dörren, balkongsakerna…hrm…borde ha rensats ut i förrgår, men ikväll blir det hårdrock på SVT2. Hårdrockens historia är en intressant och mycket gedigen serie för alla metaldiggare där ute, genren har ju, som bekant, gått och blivit folklig.

Själv är jag notoriskt kass på att lagra fakta i minnet. Det är stört omöjligt. Särskilt när det gäller kaldenderbitaruppgifter om band eller musiker. Det behöver förresten inte ens handla om kalenderbitaravdelningen av fakta, uppgifter om vem som spelade i vilket band kan gott och väl räcka. Så även om ingenting av vikt denna gången heller kommer att fastna i min arma hjärna, kommer jag att med glädje avnjuta kvällens program.

Programmets sida på SVT: http://svt.se/2.172314/sida

 

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i historia, medier, musik, Okategoriserade, TV och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Hårdrockskväll

  1. Ulf Holmén skriver:

    Keep on rockin’ in the free world

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.