Hugh and Barb

Äntligen är mitt bröllopsporträtt för min vän klar! Det belv, som synes, ingen putto. Lite bloddroppar (blod är liv) och fyrverkerier istället. De här människorna älskar varandra djupt och har hållit ihop bokstavligen genom goda och dåliga tider, genom hälsa och sjukdom…som det lovas över där. Det är alltid svårt att passa in flera personer och kvaliteten på fotot jag använde var inte särskilt bra.

 Så här såg det ut när jag satt och slet…

Jag hoppas att Hugh blir nöjd.

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, Konst, kultur, Marilyn Manson, musik, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Hugh and Barb

  1. Ulf Holmén skriver:

    Som vanligt mästerligt, men vart tog puttin vägen? En som ser ut som Brian med en lagerkrans i handen som sänks över Hughs huvud, skulle ju ha gett den där skruvade touchen som bara Hugh kan åstadkomma. Men som sagt, fortfarande mästerligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.