Kändisar vi förtjänar?

 Foto från Aftonbladets webbupplaga

I veckan spreds ett klipp med en grundligt blonderad donna som uttryckte tvivelaktiga åsikter på Facebook. Klippet handlade i stort om att hon inte ville ha en relation med en specifik kille (eller någon annan kille heller, för den delen), utan ville att vederbörande skulle komma och ”göra sin grej” och sedan dra, inget gullande och gosande och verkligen inget förhållande ville hon veta av. Lite ”wham, bam, thank you man” så där.

Var det på riktigt, var hon på riktigt? Troligen inte. Nu sprids fler klipp och donnan här har uppenbarligen lyckats med sin strategi att skapa sig ett buzz genom att uppröra. Förmodligen är hon snart en krönikör på någon kvällstidning, sedan programledare och innan vi vet ordet av så leder hon Allsången. Men men…vi har väl de kändisar vi förtjänar. Några av oss har ju bevisligen klickat upp henne till 700 000 besök per dag…

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i medier, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Kändisar vi förtjänar?

  1. Ulf Holmén skriver:

    Ett sorgligt statement från en sorglig generation. Syns du inte finns du inte, och alla medel är tillåtna för att synas.
    Att det uppenbarligen finns idioter vars behov är att konsumera den dynga som kommer ut, är ett annat kapitel som fyller en med både vämjelse och vrede. Tänk att den söndercurlade generationen skulle visa sig vara en generation fylld med ytlighet, bajs och ett behov av att synas till varje pris. Som sagt, man får vad man förtjänar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.