Mirakelmat

Apropå absolut ingenting…är det inte underligt hur vår frälsare för det mesta väljer att uppenbara sig på olika sorters matprodukter? Ofta väljer han dessutom skräpmat för att övertyga oss om sin existens, eller vad det nu är han vill åstadkomma med alla dessa brända porträtt på diverse livsmedel. Han tycks också föredra att presentera sig med det utseende som konstnärer främst under renässansen har skapat. Eller är chipsen en modern form av oblat? En anpassning till de skräpmatsglada generationerna? Hmmm…

    Jesus på pizza

  Jesus på tortilla

 Givetvis har vi pastafarianer en egen uppenbarelse på rostat bröd, skam vore väl annars…

Please like & share:

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Okategoriserade, religion och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Mirakelmat

  1. Ulf Holmén skriver:

    Jesus älskar Sverige heter det på visitkort som delas ut i tunnelbanan och på pendeltågen, men nu älska Jesus tydligen också både chips, rostat bröd, pumpor och pasta. Frågan är varför han skulle gilla något av det här, borde inte Jesus ha betydligt viktigare saker att begrunda? Att mänskligheten som bäst jobbar på att förgöra sig själv med både miljöförstöring och uppblommande konflikter runt om i världen är väl värt att begrunda. Att vi tänker så kortsiktigt att morgondagen inte ens finns trots att vi pratar stora och fina ord om denna är väl också något Jesus skulle bry sig mer om än pumpor och tortillas antar jag. Nej, det är nog snarare religiös avart som ligger till grund, när människor inte tror i själ och hjärta kan det nämligen bli så här ytligt och konstigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.