20. februari

För övrigt är jag trött på att vara sjuk. Mitt immunförsvar har tydligen packat ihop sig nästan helt. Sjuksköterskan på telefon idag trodde som läkaren i höstas, att mitt immunförsvar är nedsatt sedan operationen. Det kan tydligen vara så i upp till ett år efteråt. I höstas, när jag återkom till arbetet, åkte jag genast på evighetsinfluensan med hosta och feber, sedan dess har jag varit sjuk titt som tätt. Jag vill bli bra någon gång. Jag ska se till att få en grundlig hälsoundersökning.

Magen har lugnat ner sig något nu, men jag är matt och det gör ont fortfarande. Och jag missade Cecilia Frodes Ängelen. Fan fan fan

För övrigt kan jag notera att Socialdemokraterna verkar ha vaskat fram en klok ledare:

http://www.expressen.se/nyheter/sa-vill-stefan-lofven-andra-naringspolitiken/

Jag har alltid tyckt att Stefan Löfven verkat vettig. Han kan nog bli en riktig utmaning för Alliansen. Om nu inte hans parti splittras i limningen innan dess.

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Okategoriserade, politik och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på 20. februari

  1. Ulf Holmén skriver:

    Kan ju te sig som kloka ord från en slipad politiker. Min enda fråga blir som alltid hur han tänker sig att finansiera det hela vilket inte sägs något om i artikeln. Ska han höja skatterna igen? Tänker han höja avgifter för företag? Vill han fördyra för företagen genom att skyffla över än mer av kostnader på näringsliv som idag uppbärs av staten? Med tanke på Socialdemokratins historia vad gäller just att dra in pengar till statskassan, är jag inte lika tillitsfull och inte heller lika imponerad. Tystnaden på den här punkten SKULLE kunna tyda på att han har något i bakfickan som inte är lika gemytligt och då är jag nog själv inte längre så imponerad av initiativet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.