Bäbisar på tork

 Två ”bäbisar” på tork…Cutie längst ner och The Battlefield längst upp… 

Jag borde gå och lägga mig nu, det blir en lång dag imorgon. Ett event i form av frukostmöte redan på morgonen, ABA och sedan lönearbete väntar. Jag har varit trött och haft huvudvärk sedan igår, då det var en riktigt jobbig dag.

Våren ser ut att bli riktigt rolig med massor av events, en resa och två utställningar! Det gäller för mig att passa mig för stressen. Jag måste komma ihåg att aktivt slappna av och att ibland inte göra något alls. Då tror jag att jag kommer att orka och det kommer att bli såå roligt!

Men nu blir det tandborstning och dormatoriet…

Efter detta inlägg kommer egentligen detta.

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, inredning, Konst, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Bäbisar på tork

  1. Ulf Holmén skriver:

    Bebisar är extremt fula, ditt collage däremot är extremt intressant och snyggt. Du går konstnärligt sett från klarhet till klarhet just nu och det är glädjande att se att din stil utvecklas i en sån rasande takt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.