Min gåva

Hade någon för fyra år sedan påstått att jag om några är en god vän med Mia Mäkilä och att jag dessutom är en mycket god vän med Hugh Warner (Brian Warners, aka, Marilyn Mansons far), hade jag bett vederbörande att dra sina roliga skämt på bekostnad av någon annan. Men så har det blivit.

Jag förmår inte att beskriva det hela, men gissa om jag är stolt? Min tavla hänger numera på väggen hos Hugh!!

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Egna verk, Konst, kultur, Marilyn Manson och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Min gåva

  1. Ulf Holmén skriver:

    Din stjärna lyser mer och mer klart

  2. Micheles Kindh skriver:

    Det skall du vara

  3. Anna-Kaisa Benje skriver:

    Håll kontakten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.