23. mars 2012 skyddsombudsmöte

Jag har fått den stora äran och förtroendet att bli ett av skyddsombuden på min arbetsplats och idag var mitt första skyddsombudsmöte. Det hela avlöpte väl och jag kommer att ha händerna fulla med tanke på att jag ska sätta mig in i ventilationsproblematiken i tunnlarna i den kommande Citybanan.

 Några av mina skyddsombudskollegor; Uffe, Sonny och Susanne på Vaipiano

 Vid Klarabergsviadukten

Sedan blev det min hovleverantör av trycksaker, Aba och utställningsaffischerna, som vi passade på att sätta upp lite här och där i city. På Myrorna hittade vi en helt underbar påsk-tupp i porslin, troligen från 40- eller 50-talet…bild kommer. Jag fick den i present av Uffe. Han skämmer verkligen bort mig med presenter. Själv är jag urusel på att hitta saker till folk…

Det har varit nästan sommarvärme idag igen, jag fick plocka av mig plagg och vinterkappan kändes alldeles för varm. Folk springer runt i shorts och linnen…men så fort solen går ner blir det rätt kyligt igen.

 Vi hann med en liten fika (men utan semla för min del, vad tänkte jag på?) på Vetekatten…

Jag lyckades ta ut en ledig dag imorgon. Det behövs! Utställningen närmar sig och det återstår en hel del att göra…

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Okategoriserade, samhällsplanering, teknik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på 23. mars 2012 skyddsombudsmöte

  1. Micheles Kindh skriver:

    Så fina ni är på bilderna. nåväl välkommen till min gamla skyddsvärld.

  2. Ulf Holmén skriver:

    Trevligt att du har tagit steget fullt ut, men säg mig, vem är den där mindre charmante och härj-hårade flåbusen i mörkt hår som ser så prövad och fetlagd ut?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.