Affischeringsdag

Ledig från lönearbetet, utställningen närmar sig, ut på stan för affischering alltså. Vilket ju är helt tröstlöst. Nästa dag, om någon timma, om några minuter är det oftast borta eller överaffischerat av stora konsertarrangörer. Men men, vad ska en fattig konstnär göra? Kanske någon arm själ ändå noterar mina små affischer och blad innan det är för sent…

 Men först en stärkande lunch på Hermans…

 Allt är bara för gott!

 Moderskan försöker se snäll ut

 Stället är så vegan, rättvisemärkt, god arbetsplats-certifierat, ekologiskt, biodynamiskt, välgörenhetsmärkt, fair trade-etiketterat och buddhastatybestrött att den omöjligen kan befinna sig annanstans än på Södermalm. Men det är väldigt mysigt och med fantastiskt god mat! 

 Dessutom går det nog inte att hitta en finare utsikt på många ställen i Stockholm…

 Jag hann i alla fall ta ett foto på affischen innan den blev överklistrad…

 En liten sväng till Galleri T…

 Galleri T kommer att bli helt perfekt för Curse of the Crows…

Nu är kroppen helt slut efter gårdagens träning och dagens gymnastik med affischeringen. Men det var en skön dag och lite träning på köpet skadar ju aldrig.

Please like & share:

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i Galleri T, Konst, kultur, Okategoriserade, Utställning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.