Rökning, igen

 Glamourös rökning i Madonnas senaste video Girl Gone Wild…

Nu sällar sig tyvärr även Madonna till alla dessa stjärnor som arbetar hårt för att glamourisera rökning. Hon har nog gjort det förut, men efter decenniers tröstlösa kamp från antirök-organisationer tycks ingenting ha hänt. Ungdomen röker alldeles för lite för att tobaksbolagsbossarna ska vara nöjda. Vad trevligt då att allehanda kändisar villigt rycker in för den goda sakens skull…suck. Dessutom Madonna av alla, renlevnadsmänniskan som inte låter sina barn titta på tv för dess skadliga verkan och som ju inte borde vara precis i behov av någon extra slant.

 Inte fullt lika glamourös rökning…

Tidigare inlägg på temat:

http://www.susannavaris.com/blogg/2012/03/a-non-smoking-generation-pa-clarion-hotel-2012/

Ja, budskapet tycks ha gått hem hos Madonnas dotter åtminstone:

 Madonnas dotter Lourdres för några dagar sedan…Foto: Splash

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i medier, musik, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Rökning, igen

 1. Eva.P.C. skriver:

  Fick tips om din blogg av Anna Brodow din blogg verkar intressant, jag ska läsa vad du skrivit senare för i dag ska jag iväg på en kurs, och tiden är knapp. Jag vill kommentera rökning. Jag har varit rökare men slutat. Just nu har jag en vän som rökt och håller på att dö i cancer, lungor och skelett angripet.En fruktansvärd död för henne och hennes familj. Det är ett val man gör att röka och visst ska vi alla dö, men det sättet som min vän dör på, är ingen höjdare. SLUTA RÖKA! MEDAN NI HAR LIVET!

  • Susanna Varis skriver:

   Precis min åsikt! Jag rökte också som en borstbindare i cirka tio år och att sluta vad ett av de bästa sakerna jag någonsin gjort!

   • Ulf Holmén skriver:

    Rätt jobbat systrar. Rökte själv i femton års tid men började än mer osmart nog att ersätta det med snusning. Visserligen blev jag av med rökbehovet men blev mer beroende av nikotin och luktade dessutom som en hel tunna surströmming ur munnen. La av med detta för tio år sedan under svåra våndor, men har så här i efterhand aldrig tagit ett bättre beslut än att sluta. Idag känner jag mig frisk och sund för första gången sedan 20-årsåldern och kan dessutom gå utan att låta som en astmatiker.

 2. Pingback: Lågutbildade kvinnor dör mest | Susanna's Crowbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.