Berglin träffar åter mitt i prick…

Om Susanna Holmén Waris

Susanna Holmén Waris, född 1968 i Salo, Finland, civilingenjör från KTH och frilanskonstnär som arbetar inom järnvägen. Bloggen handlar om allt från konst, politik och vetenskap till mode, humor och personliga erfarenheter. Välkommen!
Det här inlägget postades i feminism, genusvetenskap, jämställdhet, Konst, kultur, medier, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Berglin träffar åter mitt i prick…

  1. Ulf Holmén skriver:

    Hen är det roligaste som finns just nu, underbar med all ironi och alla små underfundigheter men också en samtidskommentator. Hen som det hela handlar om tycks ju finnas i vissa led och kommer om alla beräkningar stämmer, att vara i den något förvirrade situationen om 20-25 år som ”hjältarna” i serien befinner sig i. PK-ungarna på Södermalm som har haft oturen att födas i familjer som inte bara tror på dessa galenskaper utan omsätter det i praktiskt handling dessutom, är ett exempel på detta. Miljöpartistiska hippies som bor i kollektiv på landet och odlar biodynamiska morötter och äter överjäst linsgryta, är ett annat exempel. Så underskatta inte verkligheten, den är konstigare än vad vi vågar tro i vår vildaste fantasi för det är ju Sverige vi pratar om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.